Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Két gyereke volt a kilenchalálos balesetet okozó román sofőrnek

Két gyereke volt a kilenchalálos balesetet okozó román sofőrnek

A romániai Adevărul lap forrásai szerint a Ceglédbercelnél balesetező férfi nős volt, gyerekei voltak, Paul K.-nak hívták és Dicsőszentmártonban (Târnăveni) lakott.

Mint korábban kiderült, a férfi Facebook-élőzött vezetés közben, ez okozhatta a balesetet.

Az Adevărulon közzétett videó tanúsága szerint Paul K. épp egy korábbi videót kommentált, amikor elkezdett előzni a 4-es főúton. A felvételen látszik, hogy miközben a kisbusz több autót is lehagy, feltűnik szemben egy teherautó – ezzel ütközik össze frontálisan a romániai férfi járműve.

A balesetben hét férfi és két nő vesztette életét, valamennyien a kisbuszban utazó román állampolgárok voltak. A teherautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a karambol körülményeit

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a kilenc ember halálát okozó ceglédberceli baleset körülményeit – közölte a főkapitányság szerdán az MTI érdeklődésére. A szükséges igazságügyi szakértői vizsgálatok folyamatban vannak – tették hozzá.

Még egy videó előkerült a brutális ceglédberceli balesetről

Még egy videó előkerült a brutális ceglédberceli balesetről Újabb videót publikált az Adevarul a ceglédberceli, kilenc halálos áldozatot követelő balesetről. A felvételt vélhetően egy, a karambolozó teherautó után közlekedő autós vette fel. Látható rajta, hogy a román kisbuszt mennyire maga alá gyűrte a homokszállító. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.