Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még marad a Jobbikban Toroczkai László, de új platformot alakít

Még marad a Jobbikban Toroczkai László, de új platformot alakít

Múlt pénteken létrehozták a Mi magunk platformot a Jobbikon belül – ezt jelentette be Toroczkai László keddi sajtótájékoztatóján. Ásotthalom polgármestere szerint

a párt polgármestereinek a fele a platform oldalán áll,

és még mások is csatlakozhatnak. Támogatói között nevezte meg Dúró Dórát is.

Sneider Tamással, a Jobbik megválasztott új elnökével kapcsolatban csak annyit mondott: már megindult köztük a levelezés.

Kérdésre válaszolva Toroczkai László megerősítette, amit már a Jobbik tisztújító gyűlésén is megfogalmazott: nem fogják elengedni egymás kezét.

„Az első lépés a platform létrehozása volt, június 23-án lesz Ásotthalmon a zászlóbontó gyűlés, ott majd látni fogjuk, menyien jönnek el, és ott tudunk döntést hozni arról, hogyan viszonyul hozzánk a Jobbik elnöksége” – mondta.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője lapunknak egyelőre annyit mondott: a párt elnöksége kialakít egy állásfoglalást, s azt nemsokára közzéteszik.

Cikkünket folyamatosan frissítjük.