Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jobbik: Nincs létjogosultsága Toroczkai László platformjának

Jobbik: Nincs létjogosultsága Toroczkai László platformjának

A Jobbik szóvivője és országgyűlési képviselője, Jakab Péter sajtótájékoztatón azt mondta, Toroczkai László alapítani kívánt párton belüli platformjának egyszerűen nincs létjogosultsága, már csak azért sem, mert a pár talapszabályában nincs ilyen, másrészt a Jobbik a nemzet egészét képviseli. “A Fideszen belül vannak olyan törekvések, hogy megosszák a Jobbikot, pártszakadást próbáljanak előidézni, szeretnék, hogy a Jobbik a KNDP, az MDF vagy a kisgazdák sorsára jutva a Fidesz platformja legyen. Ezt az örömet nem fogjuk számukra megadni” – mondta, és hozzá téve, hogy a párt elnöksége csütörtökön értékeli Toroczkaiék bejelentését.

A történetet tovább színesíti, hogy az Ásotthalom polgármestereként tündöklő Toroczkai hét polgármestert jelölt a platformjába, ebből ketten pedig már jelezték, hogy nem vesznek részt benne.

(via 444)