Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Andy Vajna a legbefolyásosabb ember a médiaiparban

Andy Vajna a legbefolyásosabb ember a médiaiparban

Szerda este bemutatták Budapesten a Marketing&Media című magazin az általa minden évben elkészített, TOP50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban című listáját – írja a 24.hu. A listából kiderül, hogy kiket tart Magyarország legmeghatározóbb médiavezetőinek a szaklap által felkért zsűri.

A listán elszaporodtak a NER emberei, így nem meglepő, hogy az élen Andy Vajna áll (TV2, Rádió 1, Bors stb.), aki Vidus Gabriellát, az RTL Magyarország vezérigazgatóját előzte meg. A harmadik helyre Varga Zoltán, a Central Médiacsoport tulajdonosa került, míg a negyedik pozícióban már Mészáros Lőrincet találjuk, akinél több mint 200 médiatermék van. Az 5. Gulyás János, a Wavemaker ügyvezető igazgatója; a 6. Dirk Gerkens, a TV2 Média Csoport irányítója; a 7. helyen végzett Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom nyáron leköszönő vezérigazgatója; a 8. helyen végzett Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese.