Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A rap és a metál amerikai sztárjainak készített klipet Gróf Balázs

A rap és a metál amerikai sztárjainak készített klipet Gróf Balázs

Helyi idő szerint csütörtökön kora délután volt a premierje a Powerflo új videóklipjének a New York-i Inked Magazin Facebook oldalán. A videó magyar szempontból is fontos, mert a pécsi animációs művész Gróf Balázs készítette.

A Powerflo egy Los Angeles-i szupergrupp, amit a Cypress Hill-es Sen Dog, a Biohazard gitárosa/énekese Billy Graziadei, és a volt Fear Factory basszusgitáros Christian Olde Wolbers hívott életre tavaly és meg is jelent a debütáló lemezük Powerflo címmel. Erről a lemezről, a The Grind című dalhoz készített animációs klipet a magyar művész. Gróf a Zoom.hu kérdésére elmondta, hogy a Biohazardos Billyvel olyan 6-7 éve ismerik egymást. A New York-i hardcore történelem meghatározó figurájának – hasonlóan az Obituary tagjaihoz – a Blind Myself Lost in Time klipje tetszett meg, emiatt kezdett tárgyalni egy saját klipről a magyar alkotóval a Facebookon.

Balázs Gróf

Billy Graziadei from Biohazard – who is a great fan of the animated Obituary video Violence – sent me this… I’m flattered! :)

Grófnak ez már a negyedik olyan munkája, amit tengerentúli zenekarnak készített, korábban az Obituary-nak a Violence (2015) és a Ten Thousand Ways To Die (2017) című dalaihoz készített klipet, illetve tavaly októberben a Red Fang-nek a Not For You számához. A pécsi művésztől megtudtuk, jelenleg egy német horrorpunk zenekar klipjén dolgozik, de pont most kapott Paraguayból is egy felkérést.

Egyébként a Powerflo fellép Magyarországon is a közeljövőben, június 17-én lép színpadra a Body Count és az Astroid Boys társaságában a Budapest Parkban.

És íme a klip: