Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A menekültválság óta drasztikusan megnőtt a menekült pornót nézők száma Magyarországon

A menekültválság óta drasztikusan megnőtt a menekült pornót nézők száma Magyarországon

Őrjítő statisztikai adatok az xHamstertől: rajtunk kívül az osztrákok és a németek is gyakran keresnek rá a refugee porn kifejezésre.

Az Azonnali szúrta ki, hogy a Die Zeit szemlézte az xHamster nevű pornóoldal statisztikáit (ha valaki nem ismerné, ez a világ második legnagyobb felnőttvideó site-ja havi kétmilliárd kattintással), ebből kiderült, hogy 2015 óta drasztikusan nőtt a menekültpornó kifejezésre rákeresők száma.

A műfaj lényege, hogy idegen menekült nőket fehér férfiak csábítanak el, és tesznek magukévá, gyakran megalázva az illetőt.

Az xHamsteren havi több, mint 800 ezer keresés indul a témában (ez az összes havi kattintásszám 0,18 százaléka), Németországon kívül pedig csak Ausztriában és Magyarországon vonz tömegeket. A menekültválság csúcsán, 2015-ben Magyarországon 151 százalékkal nőtt a menekültes témákra keresők száma, mint azelőtt. Ahogy az Azonnali fogalmaz:

„Jelentősen kevesebb ember él mindkét országban Németországhoz képest, mégis tízezrek keresnek rá a menekült szóra havonta a pornóoldalakon. Ennél jobban nem részletezi a Zeit a magyarok menekültpornó iránti érdeklődését.”