Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Linda havonta egymillió forintért cserébe utazgatna a világban

Zimány Linda havonta egymillió forintért cserébe utazgatna a világban

Hát nem megmondtuk, hogy a WOW air hirdeti a világ legjobb munkáját? Ez a meló annyira jó, hogy még Zimány Linda is elszakadna itthonról érte három hónapra! Ahogy már írtuk, az izlandi légitársaság meghirdetett egy munkát, ami szerint szállás- és utazási költség mellett havonta egymillió forintot fizetnek egy kétfős csapatnak azért, hogy videókat készítsen az utazásokról, a bulihoz természtesen egy állandó szállás is jár Reykjavikban. Nos, ez már annyira jó meló, hogy még Zimány Linda is úgy érezte, itt az ideje elkezdeni dolgozni!

Az egykori Britney-hasonmás Vojcehovszkij Richárddal közösen forgatott pályázati videót Budapestről, természetesen hozva az Instagram-celebek minden fegyverzetét kézfogós részekkel, pezsgőn megcsillanó napsütéssel, Halászbástyán pózolással és naplementével, de a legdurvább egyértelműen az, hogy még a négyes metróba is lement!

Érdekes amúgy, hogy Zimány úgy érzi, utazgatna még kicsit, hiszen saját Instagramja alapján kicsit több időt tölt külföldön, mint itthon, de az biztos, hogy nagyon jó helyre menne a pénz!