Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Tizenhat embert öltek meg egy felüljáró betontömbjei – sokkoló képek

Tizenhat embert öltek meg egy felüljáró betontömbjei – sokkoló képek

Az észak-indiai Uttar Prades állambeli Váránasziban egy épülőben levő aluljáróról egy hatalmas betontömb zuhant az alatta elhaladó járművekre. A szerencsétlenségben legkevesebb tizenhatan életüket vesztették, sokan megsebesültek.

Az AP fotóján látszódik is, hogy egy holttestet a betontömb alá szorult egyik autó roncsában találtak meg.

Váránaszi, 2018. május 16.
Holttest egy betontömb alá szorult autó roncsában egy felüljárónál történt tömegbaleset helyszínén, az észak-indiai Uttar Prades állambeli Váránasziban 2018. május 15-én, miután a hatalmas betontömb lezuhant az épülőben levő szerkezetről, és összezúzta az alatta elhaladó járműveket. A szerencsétlenségben legkevesebb tizenhatan életüket vesztették, sokan megsebesültek. (MTI/AP)