Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meg is van a fociba öntött pénzek eredménye: soha nem volt még mélyebben a magyar bajnokság

Meg is van a fociba öntött pénzek eredménye: soha nem volt még mélyebben a magyar bajnokság

Az UEFA legfrissebb számításai szerint NB I. az európai ranglista 36. helyén áll, ami előző szezonhoz képest 3 helyes visszacsúszást jelent, ez pedig azt jelenti, hogy hiába az új stadionok, a TAO-támogatáson keresztül gyakorlatilag ellenőrizetlenül öntött milliárdok, a magyar bajnokság még soha nem volt ennyire értéktelen, mint most. Az mfor.hu ráadásul három fontos dologra is felhívja a figyelmet:

  • Amikor szinte semmi pénz nem volt a fociban, voltunk a 24. helyen is, tehát 12 helyet tudott rontani a korlátlan pénz.
  • A régiónkban is sikerült beállítani egy korábbi rekordot, eddig egyedül Szlovéniát sikerült pár évvel ezelőtt ennyire mélyre értékelni.
  • Természetesen most is utolsók vagyunk a régióban, Szlovákia a 32. hellyel van előttünk, Szlovénia pedig a 30-on áll, a többiek beláthatatlan távolságba kerültek.