Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lázár János azért nem volt ott a Fidesz-frakció csoportképén, mert elaludt

Lázár János azért nem volt ott a Fidesz-frakció csoportképén, mert elaludt

Kifejezetten jó a személyes viszonyom Orbán Viktorral, és képviselőként továbbra is számít a munkámra – mondta a 444.hu-nak adott interjújában Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető egykori miniszter a portálnak úgy fogalmazott: egy kormányzati ciklus mindig a miniszterelnök megbízásáig tart.

„Amikor Orbán Viktor felkért minket, nyilvánvaló volt, hogy ezt négy évre teszi. Senkinek nem lehet kritikája vagy szemrehánynivalója, hiszen az új parlament megalakulásával a régi kormány mandátuma véget ért” – mondta.

Lázár János annak kifejezetten örül, hogy több ideje és energiája jut a saját választókerületére, és azt is megmagyarázta, miért nem szerepelt a Fidesz-frakció csoportképén.

„Elaludtam” – szólt a rövid, de velős válasz.

A volt miniszter egyébként 2010-ben is lemaradt a képről, csak

akkor utólag ráretusálták a fotóra.

Lázárnak azzal sincs semmi baja, hogy a leghátsó padsorban ül, hiszen addig is ott volt a helye, Rapcsák András egykori székében.

A politikus azt is tagadta, hogy Rogán Antallal bármilyen konfliktusa lenne, Orbán Viktort pedig alkalmasnak tartja arra, hogy felzárkóztassa Magyarországot. Könnyen lehet azonban, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ilyenekről nyilatkozott, mert a 444-nek azt is kijelentette: országos politikában a jövőben többet ne akar és nem is fog állást foglalni.