Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Félmillió adományt söröztek össze a magyarok

Félmillió adományt söröztek össze a magyarok

Ha piálásról van szó, mindig lehet bízni a magyar társadalomban, és ez nincs máshogy a Share névre hallgató márkával sem: az egy éve alapított márka jótékony sörnek számít, és ez nem az alkoholtartalma miatt van, hanem azért, mert az eladásból származó profit teljes egészét jótékony szervezeteknek ajánlják fel. A támogatandó szervezeteket a SHARE nagykövetei választják ki, Kovács Kokó István olimpiai bajnok bokszoló jóvoltából a Gyermekszív Alapítvány, vagy Kovács Patrícia színésznő döntése nyomán a KÁVA Kulturális Műhely kapott 100-100 ezer forintnyi adományt. Összesen 500 ezer forintnyi pénz lett eljótékonykodva.

Mivel a SHARE kiemelt támogatandó területként tekint az alkoholizmus és az addikció elleni küzdelemre, ezért ide a megszokott adomány kétszeresét szánjuk. A terület nagykövetét, a Quimby énekesét, Kiss Tibit kértük fel, hogy válassza ki a soron következő egyesületet, ő pedig a Megálló Alapítvány mellett döntött. A Megálló Csoport Alapítvány egész napos gondozást és fejlesztést nyújt az életvezetési zavarokkal és függőségekkel küszködő fiataloknak, ő még egy rövid dalt is írt.