Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hasi fájdalmak miatt hívta a mentőket, kiderült, hogy terhes, mert megindult a szülés

Hasi fájdalmak miatt hívta a mentőket, kiderült, hogy terhes, mert megindult a szülés

Elképesztő történetről számolt be a Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ). Egy fiatal nő kérte a segítségüket, mert hasi fájdalmai voltak. A lány lakása mosdóján fogadta a mentőket, elmondta, hogy előző nap felkereste háziorvosát, de panaszok még mindig fennállnak. A vizsgálat közben a mentők óriási meglepetésére megindult a szülés nőnél.

Országos Mentőszolgálat

NEM TUDTA, HOGY TERHES. MENTŐK ÉLESZTETTÉK ÚJRA A BABÁT! Nem várt fordulat lepte meg bajtársainkat Baranya megyében. Egy fiatal lány kérte a mentők segítségét hasi fájdalmai miatt. A lány a…

Mint kiderült, fogalma sem volt róla, hogy áldott állapotban volt az elmúlt hónapokban. A sokat látott mentőápolónak szinte megdöbbenni sem volt ideje, hisz a baba nem sírt fel. A mentők azonnal megkezdték az újraélesztését és körülbelül fél perccel később az újszülött megmozdult, levegőt vett és hangosan sírni kezdett. Az anyát mentőhelikopter, az újszülöttet pedig koraszülött mentőegység szállította ellátás után kórházba.