Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bemásztak a lábai közé; keményen beszólt; bosszút esküdött – A nagy bulvárszemle

Bemásztak a lábai közé; keményen beszólt; bosszút esküdött – A nagy bulvárszemle

Weisz Fanni Deadpoollal bulizott, Tolvai Reni nem bírja a kritikát, a Fertő-tóban megtalált halott lány édesanyja a gyilkos szemébe akar nézni.

Weisz Fanni modellt egy Deadpoolnak öltözött ember fogadta a moziban, az egyik jelmezbe bújt alak a lábába kapaszkodott, majd a lábai közé is bemászott. A modell nem jött zavarba, jót nevetett az eseten – írja a Blikk. Haha – tesszük hozzá mi.

Tolvai Reni szerint az Eurovíziós Dalfesztivál nyertes produkciója, az izraeli Netta Barzilai Toy című dala minden olyan elemet tartalmaz, amelyekért őt a hazai válogató zsűrije lehúzta és kiejtette már az elődöntőben – írja szintén a Blikk. Tehát szegény Reni most Eurovízió-nyertes lenne, ha a válogató zsűrije nem pontozza őt alul. Mit veszített Magyarország?!

Bár mindvégig bízott benne Nagy Zsuzsa, hogy lánya életben van, immár szertefoszlott minden reménye. Kiderült: az ő lányának földi maradványait találták meg néhány hete a Fertő tóban. Zsuzsa a lánya gyilkosának a szemébe akar nézni. „A szemébe akarok nézni annak az embernek, kint akarok lenni a tárgyalásán! Ha szemtől szembe lehetnék vele, még az üvegfal sem állíthatna meg!” – jelentette ki a gyászoló anya a Bors szerint. Egyéb részletek itt:

Bécsben volt hajléktalan az a magyar nő, akinek testrészeit a Fertő tóban találták meg

Bécsben volt hajléktalan az a magyar nő, akit azért ölt meg a gyilkosa, hogy megegye a testrészeit Elég sokat találgatott a bulvársajtó, amikor idén áprilisban egy 30 éves nő testrészeit találták meg a Fertő-tóban az osztrák hatóságok. Az ügyben a 63 éves gyanúsított, Alfred U.