Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Linda hónaljbotoxszal küzd az izzadság ellen

Zimány Linda hónaljbotoxszal küzd az izzadság ellen

A botulizmus is okozó méreg, a botox a világ legmérgezőbb vegyülete, és ezt a tulajdonságát meglepően jól lehet néhány betegség vagy extrém szépészeti beavatkozás esetében kihasználni. Nagyon kis mennyiségben is hatásos már a bénító idegméreg.

A szépészetben leginkább elterjedt botoxos kezelés a ránctalanítás, amikor az idegméreggel mozdulatlanná merevítjük a bőr egy részét, és annak köszönhetően, hogy kis mennyiségben is erősen mérgez már a szer, viszonylag pontosan lehet beállítani a területet, hogy hol hasson. De az idegeket blokkoló méreg más területeken is hatásos, Zimány Linda például az izzadás ellen a hónalja botoxozásra emlékszik. Egy 8-15 kis szúrásos kezeléssel el lehet érni, hogy az ember fél évig egyáltalá ne izzadjon, vagyis ennyi időre lehet a brutális méreggel sokkolni az idegeket és a mirigyeket.

Hogy Zimány Linda pontosan milyen eljárásoknak hajlandó magát alávetni azért, hogy egy szerinte esztétikusabb állapotot érjen el, arról a Vigyázat, szülővel vagyok! című vetélkedőben mesélt. „Anya nagyon utálta, amikor legelőször feltöltötték a szám, de aztán rájött, hogy úgysem tud ellene mit tenni, és azért egy bizonyos mértéket betartok. A hónaljbotox szerintem nem érdekli őt” – mondta.

Az, hogy a lánya az évek alatt szép nagy melleket csináltatott magának az anyját nem zavarja, tényleg csak a felfújt száj idegesíti. „Lindának a mellkorrekción kívül nem volt más plasztikai be-avatkozása, a hírekkel ellentétben! A szépészeti beavatkozásokkal egyetértek, ha valaki nem elégedett kisebb hibáival, miért ne változtatna rajta, ha van rá lehetősége. A csücsörítés viszont nem tetszik, mert számomra nem esztétikus” – mondta a műsorban Zimány Linda anyja.

Még nem maradt le Zimány Lindáról, az ő szereplésével készült epizód ma megy majd csak adásba.

(Bors)