Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bécsben volt hajléktalan az a magyar nő, akit azért ölt meg a gyilkosa, hogy megegye a testrészeit

Bécsben volt hajléktalan az a magyar nő, akit azért ölt meg a gyilkosa, hogy megegye a testrészeit

Elég sokat találgatott a bulvársajtó, amikor idén áprilisban egy 30 éves nő testrészeit találták meg a Fertő-tóban az osztrák hatóságok. Az ügyben a 63 éves gyanúsított, Alfred U. már mindent bevallott, sőt, azt is közölte a rendőrséggel, hogy az áldozat belső szerveit lefagyasztotta, mert később meg akarta enni azokat.

Korábban már az is kiderült, hogy Alfred U. egy magyar állampolgárságú nőt gyilkolt meg, most pedig a Blikk tudott meg néhány részletet: a Fejér megyéből származó R. Zsuzsanna hat éve élt Bécsben, alkalmi munkákból tartotta fenn magát, volt, hogy takarítást vállalt, de olyan is előfordult, hogy utcaseprőként dolgozott, vagy nagyobb fesztiválokon poharakat szedett össze.

„Nagyon nehéz körülmények között élt itt kint. Hajléktalan volt, aki az egyik ilyen emberekre specializálódott szállón húzta meg magát, amíg arra megkapta a hivatalos engedélyt” – mondta az áldozat egykori barátnője, aki szerint Zsuzsanna azért ment ki Ausztriába, mert itthon egyáltalán nem talált munkát, és a gyermekeit sem nevelhette.