Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A meghallgatások napja: olvasgassa Orbán minisztereinek gondolatait!

A meghallgatások napja: olvasgassa Orbán minisztereinek gondolatait!

A sort aligha kezdhetnénk mással, mint a továbbszolgáló Rogán Antal propagandaminiszter két meghallgatásával: itt és itt találja.

A média kedvence, Kásler Miklós EMMI-miniszter ezúttal sem okozott csalódást: önmagukon túlmutató gondolatokat is megfogalmazott. Bonus track: ellenzéki reakciók.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter éppen Brüsszelből esett be a Parlamentbe, és ha már így történt, most sem írta körül álláspontját.

Pintér Sándor belügyminiszter csak azt nem mondta, „Folytatjuk!”, ellenben semmiképpen sem változtat csapatán.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint az a kérdés, hogy hazánk összeszerelő üzem vagy high-tech ország lesz-e.

Bártfai-Mager Andrea tárca nélküli vagyonminiszter pedig azt szeretné, ha látnák, mi van a fejében.

És még:

Benkő Tibor honvédelmi miniszter szerint a sereg alapja a katona, Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a nagy Budapest-projektről is beszélt, egyebekben Nagy István agrárminiszter volt a soros, hát migránsozott egyet.