Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tarthatatlan helyzetben a soproni futballisták, veszélyben a klub

Tarthatatlan helyzetben a soproni futballisták, veszélyben a klub

„Napjainkban már szinte megoldhatatlanok a pénzügyi nehézségek Sopronban, miközben a szakemberek és a labdarúgók türelme is fogytán: nem látják a kiutat. A második havi fizetési határidő is lejárt, de feléjük csak ígéret van, pénz továbbra sincs” – írta pénteki számában a Kisalföld a másodosztályban utolsó, már biztosan kieső soproni futballcsapatról. Az SVSE-nek a bajnokságot mindenképpen végig kellene játszani, a kft.-t legalább addig életben kell tartani. Ugyanis csak abban az esetben indulhatna el a klub az NB III-ban. Ehhez azonban rendezni kellene a tartozásokat.

A Nemzeti Sport értesülései szerint az is felmerült, hogy a klub nem áll ki vasárnapi NB II-es meccsére a Mosonmagyaróvár ellen. Ezt azonban a játékosok, önbecsülésük megőrzéséért, elvetetették.

A sportlap a klubhoz közeli forrásból úgy értesült, néhány labdarúgó tarthatatlan helyzetbe került és a megélhetésért küzd, miközben a feltételek nem adottak a profi futballhoz.

Borítóképünkön Bekő Balázs, az SVSE edzője; a klub Facebook-oldalának fotója.