Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem alszik nejével Pápai Joci – A nagy bulvárszemle

Nem alszik nejével Pápai Joci – A nagy bulvárszemle

Tolvai Reni gyászol, Kulcsár Edina édesanyja nem barátozott meg a nagymamasággal, Árpa Attila szégyelli, hogy kitalálta a ValóVilágot. Reggeli bulvárhírek egyben, hogy önnek már ne kelljen összeszednie őket.

  • Pedofilbotrány a Honvéd Akadémián: eltűnt a tanárával és annak nejével szexelő diák. Nem találja a rendőrség azt a fiút, aki koronatanú az egyik fővárosi gimnázium és a Magyar Futballakadémia szexuális kényszerítés miatt bíróság elé állított tanárának ügyében – számolt be a Bors.
  • Árpa Attila, a valóságshow műfajának egyik magyarországi meghonosítója Azurák Csabának vallotta be a TV2-n: egyáltalán nem büszke a ValóVilágra (VIA Blikk).
  • Magánéletéről vallott Pápai Joci: nem alszik a feleségével – írja a Best magazinra hivatkozva a Blikk. Disclaimer: mert nemrég született kisfiúk csak az anyjával tud elaludni.
  • Igazi aranybánya a Best magazin, a Bors is válogatott belőle, például azt, hogy Kulcsár Edina édesanyja nem barátkozott meg a nagymama megszólítással, mert neki is beleférne még egy gyerek.
  • Szinetár Dóra mindig is számíthatott édesanyjára, Hámori Ildikóra, aki mindössze pár lépésre lakik tőle. A Szinetár–Hámori–Makranczi családban pedig kiválóan megfér egymás mellett a három generáció – olvasható a Blikkben, amely a Bestet szemlézte.
  • A Bikicsunájt éneklő ex-Megasztáros abbahagyta a haknizást. Szarka László 15 perc hírneve lejárt, már másfél éve nem lépett fel. Jelenleg egészen más irányt vett az élete, egy gyárban szalagmunkásként dolgozik – kereste meg a férfit a Bors.
  • Tolvai Reni nehezen tudja elfogadni, hogy több mint fél évvel ezelőtt elveszítette édesapját, noha a gyász még közelebb hozta egymáshoz az énekesnőt az anyukájával, akivel nemrégiben néhány hetet a tengeren túlon töltött – ezt ugyancsak a Best írta meg, a Blikk pedig a netre is feldobta a hírt.
  • Erős Antónia szörnyű haláláról terjed álhír. Az RTL jogi lépéseket tesz a Facebookon nyomuló kamuoldal ellen a Bors szerint.
  • Demjén Rózsi dühöng, mert milliós gázsit bukott. Kétmillió forinttól úszik el az énekes, mert ma este mégsem lép fel a kaposvári sportcsarnokban – érte el az énekest a Blikk.