Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Mutatjuk a szexpózt, amely mindent megváltoztat!

Mutatjuk a szexpózt, amely mindent megváltoztat!
  • 2018. május 11., 12:30

Egyáltalán nem bonyolult és sokkal gyakrabban okoz a nőknek orgazmust.

Mindenki tisztában van vele, hogy a leggyakoribb szexpóz a misszionárius. Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy a klasszikus felállást egy picit módosítva az egyik leghatékonyabb behatolást és stimulálást érhetik el a párok – írja a Huffington Post.

A kiegyenesített közösülési technika, avagy KKT (angolul CAT), a misszionárius pozíció egyik módosított verziója. Ebben a felül lévő férfi egy kicsivel, körülbelül 4-5 centivel magasabban helyezkedik el, így a péniszének a töve érintkezik a partnere csiklójával. Valahogy így fest:

Nagyon sok nő ugyanis nem tud elmenni misszionárius szex közben pusztán a behatolástól, és a hüvelyi izgatás mellett szüksége van a klitorális örömszerzésre is. A Journal of Sex and Marital Therapy-ban megjelent tanulmány szerint a KKT által 56 százalékkal gyakrabban éltek át a nők orgazmust.

Sadie Allison szexológus részleteiben is elmagyarázta a legfontosabb lépéseket:

  • kezdjük a hagyományos misszionárius pózzal,
  • tegyünk egy kis párnát a hölgy dereka alá, hogy megfelelő szögben álljon a medencéje,
  • a behatolás után a férfi tolja fel magát úgy, hogy a medencéje közvetlenül a partnere medencéjén nyugodjon,
  • a férfi mellkasa ekkor körülbelül a nő vállának vonala fölött van,
  • ha helyesen csináltuk, a pénisznek a hüvely mellett a csiklót is érintenie kell minden egyes nyomásnál,
  • a maximális élvezet érdekében javasolt köröket leírni a medencével, illetve felvenni egy állandó ritmust,
  • a technika akkor vált be, ha a nő egyre szorosabban és közelebb húzza magához a férfit a lábával.

Van még egy jótékony hatása a KKT-nak, a póz ugyanis elnyújtja az időt a férfi orgazmusához is. Kell ennél több? Tessék próbálkozni!