Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orálszexszel akart a tanárnő lazább légkört teremteni az osztályban

Orálszexszel akart a tanárnő lazább légkört teremteni az osztályban

Nem meglepő módon pont ellentétes hatást ért el.

14 éves diákjainak mutogatott fotót egy amerikai tanárnő az Ohio állambeli Miamisburgh Középiskolában, amely azt ábrázolta, hogy épp szájjal kielégíti a férjét. A pedagógus állítólag ezzel akart

“lazább légkört” teremteni az osztályban.

Ehhez képest az egyik tanuló nevetségesnek, többen pedig furának vagy kellemetlennek tartották a kitárulkozó akciót. A 32 éves Jessica Langfordot azzal is megvádolták, hogy aránytalanul értékes ajándékokkal – például egy iPhone-nal, cipőkkel – halmozta el diákjait egy 14 éves fiúval pedig le is feküdt.

A nyomozás adatai szerint Langford tavaly, a tanév utolsó napján szexelt a szóban forgó tanulóval az egyik osztályteremben. 15 hónappal korábban már figyelmeztetést is kapott: ne kerüljön fizikai kapcsolatba a gyerekekkel, miután azon kapták, hogy beleült az egyik diákja ölébe.

A tanárnő tárgyalása május 14-én lesz – szexuális visszaélés és kiskorúval szemben tanúsított helytelen magatartás miatt állhat bíróság elé. Úgy tudni, a férje kiáll mellette.

(Metro)