Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Michelisz Norbi harmadik a Nordschleife első időmérőjén

Michelisz Norbi harmadik a Nordschleife első időmérőjén

A több mint 25 kilométeres pályán a második mért körében hibázott a magyar pilóta, de végül csak behozta autóját a harmadik helyre.

A speciális hétvégén – hiszen ma volt az első időmérő, s este még futam is lesz – a WTCR első időmérőjén a harmadik helyet szerezte meg Michelisz Norbi a zöld pokolnak hívott Nordschleifén. A több mint 25 kilométeres körön, a 40 perces felvonás során a második próbálkozását elrontotta a magyar pilóta. Alighanem valami le is szakadt a Hyundairól, mert akadtak alkatrészek a pályán. Ez majdnem sokba került neki, mert az első próbálkozással csak 9 percen kívüli kört futott, amellyel pedig csak a 7-8. helyen állt. Nem sokkal a leintés előtt indult neki az utolsó, harmadik mért körének Michelisz, amely végére sikerült egy 8:59.065-es kört összerakni.

Ezzel Michelisz a harmadik helyre jött be, így jelen állás szerint a kora esti futamon is innen indul majd. Az első helyről a szintén Hyundait kormányzó Thed Björk rajtolhat, míg a második helyet a svéd csapattársa, a magyar szurkolók körében nem túl népszerű Yvan Muller jött be.