Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyar Idők: gigantikus botrány várható Gyárfásék ügyében

Magyar Idők: gigantikus botrány várható Gyárfásék ügyében

A Magyar Idők ír titokzatosan ír róla, hogy a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás és a bűnpártolás miatt számon kért egykori főügyész, Ihász Sándor története tovább nyúlik önmagán, és ősszel gigantikus botrány kirobbanása várható. Egészen pontosan ezt írták:

„Kollégáink oknyomozása szerint a Fenyő-gyilkosság kapcsán felbujtással meggyanúsított sportvezető, valamint az ügyben bűnpártolás miatt számonkért egykori főügyész története egy jóval nagyobb sztori mellékszála lehet.”

A lap szerint a Prisztás József és Boros Tamás megöletéséért összesen huszonnyolc év fegyházat kapott egykori olajos vállalkozó, Portik Tamás, akit márciusban meggyanúsítottak a Fenyő-gyilkossággal is, több száz beszélgetést rögzített, és a felvételek alapján az ügy már a nagypolitikát is érintheti.

Portik Tamáson illetve cégén, az Energol Rt.-n keresztül -több kulcsfigurát is említenek. Azt a beszélgetést, amit Portik 2008-ban, a Vadrózsa étteremben, a Gyurcsány-kormány elhárítófőnökével, Laborc Sándorral, a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetőjével folytatott.

Borítókép: A Gyárfás Tamást szállító gépkocsi elhagyja a Gyorskocsi utcai fogda épületét. Fotó: Veres Viktor