Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szívrohamot kapott érettségije előtt egy szombathelyi diák

Szívrohamot kapott érettségije előtt egy szombathelyi diák

A magyar érettségijére sietve esett össze házuk előtt, majd meghalt egy 18 éves szombathelyi fiú, írta a Bors szerdán. A lap a Nyugat.hu és a Tények alapján próbálta rekonstruálni, mi történt azzal a 18 éves fiatallal, aki a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumba – vagy ahogyan csak a diákok hívják, a Gépipari – indult kora reggel a vizsgájára, de már sosem ért be.

A fiú édesanyja percekkel a vizsga előtt maga telefonált be az iskolába, hogy a fia elhunyt. A fiú a lépcsőházban lett rosszul, majd összeesett a házuk előtt.

Édesanyja azonnal mentőt hívott, és az egyik szomszéd beszámolója szerint a mentők ugyan hosszú ideig próbálták újraéleszteni, ám a fiú még a kórház felé vezető úton életét vesztette. A TV2 információi szerint a fiú szívrohamot kaphatott, de biztos eredményt csak a boncolás fog adni.

Az édesanya azóta sem tud hazajönni, nem láttuk. Pedig nagyon rendes család. Sajnos sok tragédia érte őket – mondta a csatornának a szomszéd nő. Állítása szerint az anya az elmúlt hónapokban elveszítette saját édesapját és férjét is.

Borítóképünk illusztráció.