Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Juhász Pétert megfenyegették egy szlovák rendszámú Mercedesből

Juhász Pétert megfenyegették egy szlovák rendszámú Mercedesből

“5 milliót nyertem első fokon a közmédiától, mert teljesen nyilvánvalóan bebizonyosodott, hogy semmi közöm nincs Portik Tamáshoz. És egyből megfenyegetett egy szlovák rendszámú S Mercedesből egy kopasz a gyerekeim jelenlétében, hogy “ha majd nem véd már a Tomi, akkor féljél” – közölte Facebook-videójában Juhász Péter, az Együtt elnöke.

Leírta részletesen, hogy fagyizni ment négy gyerekével, amikor kiszólt egy mellékutcában a kocsijából egy fickó. “Ócsárolt és köpködött, hogy mit képzelek magamról, miközben a babakocsit próbáltam feltolni a járdára. Nem faggattam, hogy konkrétan mire gondol, csak felhívtam a figyelmét arra a tényre, hogy egy szánalmas tapló, hogy ilyet megenged magának, pláne gyerekek jelenlétében.”

Viszont visszafelé is ugyanarra kellett menni, ő még mindig ott ült a kocsijában, folytatta. “Ha majd Tomi nem véd meg, majd akkor legyél ilyen nagy csávó” – mondta, és megint kiköpködött a kocsijából Juhász beszámolója szerint.

“Ezek után el kellett magyaráznom a gyerekeknek, hogy mit akart a bácsi. Hogy valószínűleg ő is bűnöző, mert ki más hívná Tominak Portik Tamást. El kellett mondanom nekik, hogy mi a különbség az ilyen bűnöző és Orbán maffiája között. El kellett magyaráznom, hogy Orbán egyik fő emberéről, nevezett Rogán Antalról kiderítettem, hogy üzletelt Portik Tamással, aki gyilkosságért börtönben van, és hogy miután ezt kiderítettem, akkor kezdték el a hazugságokat terjeszteni rólam Orbánék. És hogy a bácsi vagy nekik dolgozik szintén, vagy csak bedőlt nekik.”

A politikus kihangsúlyozta, hogy történt mindez néhány nappal azután, hogy a bíróság 26 oldalon keresztül indokolta, hogy miért egyértelmű, hogy a “közmédia karaktergyilkosság céljával terjesztett rólam hazugságokat és próbált összemosni Portikkal.” Ezért nem jogerősen 5 millió forintot ítéltek meg sérelemdíjként a számára.

“Ugyanakkor gondold végig, hogy mit ér egy 2-3 évvel későbbi ítélet és akár pár millió forint ahhoz képest, hogy ilyen helyzetbe kerülsz a kicsi gyerekeiddel. Hogy emberek hisznek rólad rosszat, miközben meggyőződésed szerint jót teszel nekik – mondta Juhász. – Ez Orbán rendszere. Bűnözők és gengszterek lesznek miniszterek, ártatlan gyerekek meg félnek.”

Juhász azt is elmondta a videóban, hogy még mindig sok millió forint hiányzik ahhoz, hogy vissza tudják fizetni a kampánytámogatást.

“139.250.000.- forint a tegnapi állás, és pontosan 153 millió forintot kell visszafizetnünk. Így nagy segítség, ha még tudsz utalni számunkra, mert hiányzik közel 14 millió forint. Ha közben megjönne az említett sérelemdíj, betenném én is egyben a társaimért, azonban ez még egy év is lehet, ha egyáltalán másodfokon is megítélik. Addig arra kérlek, segíts, ha teheted.”