Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Prostitúcióra kényszerítette egy férfi az élettársát Miskolcon

Prostitúcióra kényszerítette egy férfi az élettársát Miskolcon

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt egy 33 éves mezőtúri férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta és prostitúcióra kényszerítette élettársát, és az így keresett pénzt elvette tőle – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

A vádlott és a fiatal nő kapcsolata 2017. év nyarán romlott meg a férfi féltékenysége miatt. A 33 éves vádlott sokszor bántalmazta élettársát, de többször azzal megfenyegette, hogy megöli, illetve közös gyereküket elveszi.

Miután a férfi otthagyta a munkahelyét, közölte az élettársával, hogy most már neki kell eltartania a családot, a fenyegetések miatt a nő prostituáltként kezdett dolgozni Miskolcon, és az ebből származó bevételt teljes egészében átadta a vádlottnak.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfit az ügyészség kerítés, kitartottság és kapcsolati erőszak bűntettével, valamint zaklatás vétségével vádolja, és végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a Miskolci Járásbíróságnak.