Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Létezik egy film, amelyben a Bosszúállók szuperhősnője meztelenül szexel Thanos-szal

Létezik egy film, amelyben a Bosszúállók szuperhősnője meztelenül szexel Thanos-szal
  • 2018. május 8., 9:52

És ez nem valami olcsó pornó paródia, hanem Elizabeth Olsen és Josh Brolin ágyjelentéről van szó.

Igencsak szürreális lenne, ha a Skarlát boszorkány egy ágyba kerülne a Végtelen háború főellenségével, nem igaz? Pedig a 2003-as Oldboy 2013-as remake-jében Elizabeth Olsen bizony teljesen pucéran köt ki Josh Brolin karjaiban – emlékeztet a Player.hu.

Ráadásul a filmben egy másik bosszúálló hölgy, Pom Klementieff, azaz Mantis is ledobta a textilt, igaz az ő jelenetét törölték.

Az Olsen-Brolin akció viszont egy az egyben megnézhető, és ehhez – talán történetünkben először – Pornhubot kell beágyaznunk, szóval a videó szigorúan 18 éven felülieknek szól!