Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meg kell beszélni, ki mennyi orális szexet szeretne

Meg kell beszélni, ki mennyi orális szexet szeretne

A párkapcsolatok és a nemi élet buktatóit mutatja be Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje, a Nyitva, ráadásul női szemmel. Itt az első előzetes.

2017 nyarán forgott és 2018 őszén kerül mozikba Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje, a Nyitva. A romantikus vígjáték a monogámia lehetetlenségéről, alternatíváiról és azok lehetetlenségéről szól. A film egy harmincas, hosszú évek alatt összekopott pár, Fanni (Radnay Csilla) és Bálint (Kovács Lehel) történetét meséli el,

akik úgy próbálják meg kikerülni az elkerülhetetlennek tűnő megcsalásokat, hogy megnyitják kapcsolatukat a szexuális kalandok előtt.

Ezen az úton inspiráló mentoruk lesz a nyitott kapcsolatokban jártas Szandra (Péterfy Bori), akivel Fanni egy rúdtáncórán ismerkedik meg. Barátaik, az újdonsült szülő-szereppel küzdő, erősen alváshiányos Eszter és Ernő (Jordán Adél, Ötvös András) hol izgatottan, hol irigykedve, hol aggódva figyelik, ahogy Fanniék elszántan döngetik le saját tabuikat egy őszintébb, érettebb kapcsolat reményében.

A filmet íróként és rendezőként is a London Film Schoolban végzett Nagypál Orsi (Hidegzuhany, Terápia, Csak színház és más semmi, Tóth János) jegyzi, operatőre Herbai Máté (A nyomozó, Testről és lélekről).

Kiemelt kép: Piti Marcell