Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Itt vannak az első hivatalos fotók a royal babyről – Katalin hercegné profi fotós

Itt vannak az első hivatalos fotók a royal babyről – Katalin hercegné profi fotós

Alig két hetes, de királyi sarjhoz méltó eleganciával pózol a brit királyi család legfiatalabb tagja. Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke április 23-án jött a világra, de azon túl, hogy szülei megmutatták a sajtónak a kórház kapujában, nem mutatkozott nyilvánosan. Most viszont a királyi család hivatalos Facebook-oldalán közzétették a kis Lajos hercegről az első protokollfotókat.

Ezeket édesanyja készítette, éppúgy, mint a két idősebb testvér, György herceg és Charlotte hercegnő estében. Az egyik fotó, amelyen az újszülött egyedül “fekszik modellt”, három nappal a születése után, április 26-án készült, a másik, amelyiken a testvére, Charlotte ad neki egy puszit, május 2-án – aznap ünnepelte Charlotte hercegnő harmadik születésnapját.

A Zoom.hu is beszámolt arról, hogy Vilmos és Katalin – vagyis Cambridge hercege és hercegnéje – április 27-én tudatták a világgal, hogy harmadik gyermeküket Lajos Artúr Károlynak nevezték el. A babát hivatalosan ő királyi fensége Lajos, Cambridge hercegének szólítják.

Borítókép: Lajos herceg első hivatalos fotóinak egyike / Fotó: The Royal Family Facebook