Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jól bekezdett Michelisz Norbi csapata a saját bajnokságában

Jól bekezdett Michelisz Norbi csapata a saját bajnokságában

A franciaországi idénynyitón ma Nagy Dani a harmadik helyről, míg csapattársa Fransisco Mora, a holnapi fordított rajtrácsos futamot a második helyről indulhat.

A hétvégén indul a TCR Europe idei sorozata, ahová végül is a Michelisz Norbert csapata, a M1RA két Hyundai i30-as géppel nevezett. A franciaországi Paul Ricard versenypályán szombat délelőtt már az első időmérőt meg is tartották, ahol a három nevező magyar versenyző közül éppen a M1RA pilótája Nagy Dániel szerepelt a legjobban. Nagy az időmérőn a harmadik helyet szerezte meg a ma délutáni első futamra. (Az élről Dusan Borkovic indul majd.) A csapat a vasárnapi fordított rajtrács miatt sem panaszkodhat, mert a frissen igazolt tavaly TCR belga bajnok Fransisco Mora kilencedik lett, ami első soros indulást jelent számára.

A KCMG Hondával induló Tassi Attila nem ment ilyen jól. A legjobb körét elvették, s az időmérő második szakaszába már nem jutott be, így mindkét futamon innen indult. A Zengő Motorsportos Jedlóczky L. Márk a 17. helyre futott be. erős név, Dusan Borkovic zsebelte be.