Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A francia válogatott védője kihagyja a világbajnokságot

A francia válogatott védője kihagyja a világbajnokságot

A Francia Labdarúgó Szövetség szombaton bejelentette, hogy a válogatott védője, Laurent Koscielny sérülése miatt biztosan kihagyja a nyári világbajnokságot.

A szervezet honlapján megjelent beszámoló nem közöl részleteket a 32 éves védő állapotáról, de az Arsenal csapatkapitányáról úgy nyilatkozott Arsene Wenger vezetőedző az Atlético Madrid elleni Európa Liga-elődöntő visszavágóját követően, hogy minden bizonnyal elszakadt az Achilles-ina.

Koscielny a meccs tizedik percében földre került, majd komoly fájdalmak közepette hordágyon hagyta el a pályát. Az eset teljesen vétlen helyzetben történt, a játékos senkivel nem ütközött.

A balszerencsés eset egyúttal az 51 válogatottságnál járó Koscielny búcsúját is jelenti a nemzeti együttestől, mivel már korábban bejelentette, hogy az oroszországi vb után nem lép pályára francia színekben. (MTI)