Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kaszinóba vitte a pizzafutár a sok pénzt, de pech, az egészet elverte

Kaszinóba vitte a pizzafutár a sok pénzt, de pech, az egészet elverte

A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást, azzal a pizzafutárral szemben, aki a gyanú szerint munkahelyéről lopott 200 ezer forint készpénzt. 

Egy debreceni pizzéria tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre április 9-én 14 óra körül arról, hogy egyik alkalmazottja közel 200 ezer forintot ellopott az étterem kasszájából – írja a Police.hu A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható alkalmazottat, K. Gábort. Az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra a 36 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A debreceni lakos elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a lopott pénzt egy helyi kaszinóban akarta megtöbbszörözni, majd az eltulajdonított összeget visszatette volna a kasszába. A férfi azonban elvesztette az összes pénzt.

A rendőrök befejezték a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat május 3-án bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes ügyészség részére.