Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Interjú közben vágta ki játékosát a tarcsiba a Siófok edzője

Interjú közben vágta ki játékosát a tarcsiba a Siófok edzője

A játékos a 93. percben hibázott, ezért mondott le róla Varga Attila.

„Nem tűröm el, hogy egy ilyen pozícióban lévő játékos ilyen hibát elkövessen, és egy klubnak a jövőjét veszélyeztesse – fakadt ki Varga Attila, a Siófok edzője azt követően, hogy csapata 1-0-as vereséget szenvedett a legutóbbi fordulóban a Nyíregyháza vendégeként. A tréner azért borult ki, mert játékosa, Lorentz Márton a 93. percben rontott az NB II-as meccsen, így oda lett az egy pont. Az edző azonban itt nem hagyta abba. Szavai szerint a “Nyíregyháza megérdemelte a győzelmet, a felelőtlenségünk miatt veszítettük el mérkőzést. Lorentz Mártonról van szó. Nálam végleg elvágta magát. Holnap jelentkezik az U19-eseknél, ott fog edzeni. Amíg én vagyok a Siófok edzője, egyetlen percet sem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.”</em

M4Sport

Szinte példátlan edzői kirohanás az NB II-ben: Varga Attila, a Siófok edzője interjú közben nevezte meg és száműzte csapatából a 91. percben nagyot hibázó játékosát. „Végérvényesen elvágta magát.”

>

 

Az NSO.hu az ügyhöz hozzáteszi, hogy Lorentz kölcsönben szerepel a Siófoknál, a Videotontól érkezett. Ebben az évadban 36 tétmérkőzésen összesen három gólt szerzett.

Borítókép illusztráció: a képen balra Lorentz Márton. MTI Fotó: Czagány Balázs