Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ezt a 21 éves modellcsajt tervezi feleségül venni Kim Kardashian transznemű apja

Ezt a 21 éves modellcsajt tervezi feleségül venni Kim Kardashian transznemű apja

Kim Kardashian realityszereplővel viszonylag ritkán foglalkozunk, ahogy az apjával, Caitlyn Jennerrel is, aki az utóbbi években mindig azzal szerepelt a hírekben, hogy 60 éves is elmúlt, amikor úgy döntött, hogy végre engedve a valódi érzéseinek férfiból nővé operáltatja magát és a Bruce nevet Caitlynre cseréli.

Channeling my inner life guard on this gorgeous beachy day

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Közben elvált a feleségétől, a magánéletéről nem sokat lehetett tudni, de egyre több helyen volt arról pletyka, hogy egy nagyon fiatal, Sophia Hutchins nevű modellel jár.

Azóta a pletykák ott tartanak, hogy Jenner és Hutchins hamarosan összeházosadhatnak, és ugyan az érintettek az angolszász bulvár hagyományaihoz híven nem szólaltak meg, de nagyon sok helyen egészen biztosra veszik azt, hogy már jegyben járnak, és valamikor a közeljövőben az esküvő is meglehet, méghozzá Jennerék kaliforniai otthonában.

Jealousy suits you

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

A 21 éves Hutchins Jennerhez hasonlóan transznemű, azt nem tudni, pontosan mikor ismerkedtek meg a most 68 éves egykori sportolóval, de egy rakás közös képük van Instagramon, sok Jennerék otthonában készült. A pletykák szerint hónapok óta együtt élnek, amit szintén nem erősített meg a pár, az együttélést többek között azokkal a képekkel magyarázzák, amelyek Jennerék otthonában készültek.

A szokásos névtelen források szerint Hutchins nagyon jókor lépett be Jenner életébe, mert a nemváltó műtétje után teljesen elhidegült tőle a saját családja. „Igazi valóra vált álom ez Caitnek, mert miután kiutálták a Kardashianok – még a saját lányai is – teljesen elszigeteltnek érezte magát, depressziós volt. Sophia megváltoztatta ezt az egészet” – mondta egy ismerős.

Who says girls posing in bikinis aren’t boss bitchezzzz? 💰😇💰

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Hutchinsról nem sokat tudni ezeken felül, egyetemre jár, amellett modellkedik, és saját bevallása szerint is Caitlyn Jenner története volt, ami arra inspirálta, hogy megváltoztassa a saját nemét. „Mindig bennem volt a kérdés, hogy férfiből nővé akarok-e válni. Sokáig nem foglalkoztam vele, aztán amikor főiskolára mentem, akkor el tudtam szakadni a családomtól, és elkezdtem kialakítani a saját személyiségem. A főiskola időt adott arra, hogy sok, régi problémával foglalkozni tudjak” – mondta korábban egy interjúban.

(Daily Mail)