Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gyárfást segítheti Portik hallgatása

Gyárfást segítheti Portik hallgatása

Gyárfás Tamás ügyében egy kicsit elapadtak a hírek az elmúlt napokban, nem került ahhoz közelebb a nyilvánosság, hogy megtudja, tényleg az egykori médiatulajdonos és sportvezető ölette-e meg Fenyő Jánost még a 90-es évek végén.

A Magyar Idők arról ír, hogy Gyárfásnak jó szolgálatot tehet a jelenleg 30 éves büntetését töltő Portik Tamás, aki a történetben az a személy, akit állítólag Gyárfás felkért arra, hogy intézze el Fenyő megölését, és aki végül ezt a feladatot a szintén rács mögött lévő Jozef Roháčra bízta.

Portik viszont ebben az ügyben egyelőre nem nyilatkozott, a hírek szerint többek között azért, mert erősen depressziós lett a börtönben, és még a saját védőivel sem hajlandó kommunikálni. Ez a fejlemény a lap szerint Gyárfás malmára hajthatja a vizet.

De hogy lássuk, mennyire nem történt valójában semmi Gyárfás-ügyben, fontos megjegyezni azt is, amit a Magyar Idők is ír, hogy amennyiben a nyomozóhatóság valóban rendelkezik akár több száz óra rögzített beszélgetéssel Gyárfás és Portik között, többek között a gyilkosságra való felkérés részleteiről, úgy Portik megszólalása tulajdonképpen nem is olyan kardinális kérdés, sőt.

(Magyar Idők)

Borítókép: Zoom.hu/Halász Nóra