Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

ByeAlexből előtört az állat, mindenkit hazab*sz, akinek nem tetszik a pofája – A nagy bulvárszemle

ByeAlexből előtört az állat, mindenkit hazab*sz, akinek nem tetszik a pofája – A nagy bulvárszemle

Na de hogy örüljünk is: megszületett Michelisz Norbert második gyermeke, Liptai Klaudia pedig szeretne harmadikat.

Ez a hét sem kezdődhetne szebben, bár szerda van, ezt csak úgy mondjuk. Meg azt is, egy újságírógyilkosság megváltoztatta a szlovákiai újságírást, de mi azért most maradjunk a határokon belül:

  • Megérkezett közénk Michelisz Emma Panna! Anyuka és a pici is jól van, elmondhatatlanul boldogok vagyunk! – írta az autóversenyző saját Facebook-oldalán, így közölve, hogy megérkezett második gyermeke, amihez szeretettel gratulálunk!
  • Liptai Claudiának viszont már eddig is két gyermeke volt, a Bors szerint azonban szeretne harmadikat is, szerintünk tudják, mit kell ennek érdekében Liptainak és leendő gyermeke apjának tennie.
  • „Azt ba*om haza, akinek nem tetszik a pofája!” – írta kedvesen egy kommentelő követőjének ByeAlex, akit teljesen hidegen hagy, ha szitkozódása valakit megbotránkoztat. Nem gondolja, hogy ismert előadóként példát kellene mutatnia bárkinek – írja a Bors.

Köszönjük, viszlát!