Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tasnádi Péter: “Ha Gyárfás abban a tudatban volt, hogy engem bízott meg, akkor nem bűnös.”

Tasnádi Péter: “Ha Gyárfás abban a tudatban volt, hogy engem bízott meg, akkor nem bűnös.”

Talán nem tudja mindenki, de az 1999-es első maffiaper egyik főszereplője, Tasnádi Péter mióta szabadlábon van, a Youtube-on keresztül mondja el véleményét a világ dolgairól hosszabb-rövidebb időközönként. Általában inkább szórakoztató, mint kemény, de most az alvilág egykori üzletembere a Gyárfás Tamással szembeni vádakról is elmondta a véleményét. Ebből kiderül, hogy

  • a vallomásában azt mondta a rendőröknek, hogy ha Gyárfás csak őt bízta meg Fenyő János megöletésével, akkor nem ő a bűnös, mert ő neki fizetett, de ő nem végezte el a munkát, csak a pénzt vette el érte.
  • a rosszindulat és az irigység üli a násztáncát, mert megbukott egy sikeres és gazdag vállalkozó.
  • nem érti, sőt, felháborítónak tartja, hogy ha a hatóságoknak alapos gyanúja van arra, hogy Gyárfás rendelte meg Fenyő meggyilkolását, akkor miért csak háziőrizetben van, hiszen sokkal kisebb bűncselekményekért maradnak bent előzetesben emberek.

A választási elemzéssel egybe kötött videót ide kattintva tekintheti meg teljes egészében.

Tasnádit 1992-ben felfüggesztett börtönre ítélték zsarolás, lőfegyverrel való visszaélés miatt, majd 1999-ben az első magyar maffiaper főszereplője lett. Négy és fél év börtönt kapott. 2006-ban azzal vádolták, megbízást adott volt felesége megölésére, sósavval öntette le anyósa arcát. Ebben az ügyben 2012-ben ítélték jogerősen hét évre. 2017-ben orgazdaság miatt vették őrizetbe, azóta lakhelyelhagyási tilalmat kapott.