Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Idősebb gazdag uraknak árulta magát a neten a miniszter 20 éves titkárnője

Idősebb gazdag uraknak árulta magát a neten a miniszter 20 éves titkárnője

Felfüggesztették állásából az egyik brit konzervatív tárcavezető fiatal kollégáját, aki a napirendjéért felelt.

A lakhatási ügyekért felelős miniszter, Dominic Raab beosztottja, Rebecca Tott alkalmanként 750 fontot, azaz több mint 250 ezer forintot kért egy randiért a SeekingArrangment.com weboldalon.

Rebecca Tott a közigazgatási gyakornoki program reklámarca volt.

A site a sugar daddy-ket, azaz tehetősebb és idősebb férfiakat köti össze fiatalabb lányokkal, akik némi anyagi támogatás fejében, akár szexuális szolgáltatásokat is nyújtanak kitartóiknak.

Tott kisasszony egy felsőházi lordnak volt a titkárnője, innen került át a tárcavezetőhöz. Azután bukott le, hogy A Mirror oknyomozó riportere randit beszélt meg vele a társkeresőn. Neki gyakorlatilag mindent kitálalt. Többi közt simán bevallotta, hogy töviről hegyire ismeri Raab napirendjét, és azzal poénkodott,

hogy imádná, ha azért rúgnák ki, mert szexelt a főnöke íróasztalán.

Azt is közölte, 750 fontért bármit bevállal, ami a kínálatában szerepel.

Ezek után nem csoda, hogy Rebecca tevékenysége a brit belső elhárítás, az MI5 látókörébe került, hiszen nemzetbiztonsági kockázatokat is hordozhat. Kiderült például, hogy az egyik kuncsaftja egy arab királyi család alkalmazásában áll.

A több brit lapnak is nyilatkozó lány úgy érzi, bár az ügy nem tesz jót a karrierjének, majd kezeli valahogy. Az eset azért is megdöbbentő, mert Tott előtt tényleg fényes jövő állt a közigazgatási szférában. Nemrég például ő volt a gyakornoki program egyik reklámarca.

(Metro)