Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ismerős nevek, celebek a NAV friss adóslistáján

Ismerős nevek, celebek a NAV friss adóslistáján

Bróker Marcsika és Portik Tamás is felkerült a friss listára.

Az idei első negyedévben közel száz adózóval szemben állapítottak meg jelentős összegű adóhiányt, az átlagos tartozás 139 millió forint. A cégek nagy része nagykereskedelmi tevékenységet folytat, akad köztük több székhelyszolgáltatós címre bejegyzett, tulajdonosváltáson átesett vállalkozás – írja a Napi.hu.

A magánszemélyeket és egyéni vállalkozókat felsoroló listán jelenleg 3015 név olvasható,közülük 2264 magánszemély, 717 egyéni vállalkozó. Ők a minimális tízmilliós adóssággal számolva alsó hangon több mint 30 milliárd forinttal tartoznak. Ismert nevek is előtűnnek az adóslistán, régóta olvasható a neve – többek közt – az egykori Ámokfutók zenekar frontemberének Kozsónak, azaz Kocsor Zsoltnak, a volt Baby Sister lányegyüttes egyik tagjának, Hertelendy Klárának, az ismét bűncselekmény gyanújábakerült volt politikus Zuschlag Jánosnak, a többmilliárdos károkozással vádolt karcagi álbrókernek, Dobrai Sándornénak (Marcsika), a plasztikai sebész Seffer Istvánnak, a fegyházbüntetését töltő egykori nagyvállalkozó Portik Tamásnak, Saskőy Szabolcs egykori labdarúgó játékvezetőnek, a Szeviép résztulajdonos Pistrui Lászlónak, a Rác fürdő felújításában részt vett Valkó Csabának és Prekuta Bálintnak, a számlagyáros ügybe keveredett Hasur Csabának és a kínai Qiao Huan Longnak, aki többedmagával megvásárolta a szolnoki Tisza Szállót és tervezték a magyar Túró Rudi bevezetését Kínában.