Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hódi Pamela: „Hazugságban éltem öt éven át”

Hódi Pamela: „Hazugságban éltem öt éven át”

Őszinte és hosszú posztot tett közzé Facebook-oldalán Hódi Pamela.

„Csak szembesülök a hazugságokkal es azzal a ténnyel, hogy mekkora hazugságban éltem öt éven keresztül. En hibám? Igen! Az enyém. Hinni akartam.

Az eszem tudta, hogy rossz az, amiben élek, de a szívem es a hitegetés mindig adott egy parányi pluszt”

– írta Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról, majd kitért a “Viszkisre” is.

„Ambrus Attila nyilvánosan bocsánatot kért, mert úgy formált rólam véleményt, hogy soha nem találkoztunk, és mindössze az egyik fél véleménye alapján gondolt rólam rosszakat. Érdekes érzés ez, hogy míg egy idegen ember rendelkezik ilyen képességgel, addig az a férfi, akivel öt évet éltem, es gyermeket szültem, majdhogynem büszke a tervére, még ha ma már úgy is gondolja, hogy tréfa volt.”

– utalt Berkire, majd folytatta:

„Azt gondolom, hogy nem tudta elfogadni, hogy hiába kért meg 2018 január 20.-án is arra, hogy szüljek Neki egy kisfiút, a válaszom egyértelmű nem volt!
Természetesen megfogalmazódik bennem, hogy egy állítása szerint olyan nő mint amilyennek ő beállíthatott engem, miért is kéne hogy egy kislány után meg egy gyermekkel ajándékozza meg…!?”

Végül azzal zárta:

„Pamela sem néma…”