Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„A kurva anyád, te büdös, rohadék geci! Takarodj az országunkból!” – üvöltötte egy magyar férfi a vonaton egy indiai fiúnak

„A kurva anyád, te büdös, rohadék geci! Takarodj az országunkból!” – üvöltötte egy magyar férfi a vonaton egy indiai fiúnak

És nem hagyta abba: „Látod, az én bőröm fehér, a tiéd meg barna! Magyar vagyok, érted?! Te nem vagy az, te rohadt köcsög!”

Egy Facebook-oldalon találtuk azt a posztot, ami szörnyű és egyben nagyon szomorú történetet rejt magában.

A Budapest–Vác vasútvonalon szerda este a Nyugatiból indulva egy ismeretlen magyar férfi Rákosrendezőig üvöltözött a vele szemben ülő fiatal indiai fiúval és magyar barátnőjével.

„A kurva anyád, te büdös, rohadék geci! Takarodj az országunkból!”

– kiabálta a férfi, de ez nem volt elég:

„Látod, az én bőröm fehér, a tiéd meg barna! Magyar vagyok, érted?! Te nem vagy az, te rohadt köcsög!”

A rasszista ordibálás annyira alpári volt, hogy az egész vonat lefagyott tőle. A verbális támadás tényleg kegyetlen volt. Az indiai fiú magyar barátnőjének így támadt neki a férfi:

„Miért nem valami magyar fiúval vagy? Miért ennek a faszát szopod?”

A poszt szerint senki sem mert közbelépni. Cikkünk elkészülte után a poszt szerzője elérhetetlenné tette a bejegyzést, amelynek szövege itt továbbra is elolvasható.

UPDATE: Kaptunk egy olvasói videót, amelynek készítője szerint az indiai fiú mellett ülő lány nem a barátnője volt, hanem egy hős, aki egyedüli utasként mert közbelépni:

Itt a videó, hogy mégis volt, aki megvédte az indiai fiút a rasszista magyar férfitól a vonaton – egy lány

Olvasónk szerint a hős lány nem az indiai fiú barátnője: mégis ő volt az egyetlen, aki odament, hogy tegyen valamit.

Legutóbb Csepregi János költő hasonló története miatt voltunk szomorúak.