Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„Megmutatom, hova leszel elásva!” – A Bors szerint Berki Krisztián gyilkossággal fenyegette meg Hódi Pamelát

„Megmutatom, hova leszel elásva!” – A Bors szerint Berki Krisztián gyilkossággal fenyegette meg Hódi Pamelát

A Bors kavart egy óriásit a hazai celebéletben: a névtelen cikkből nagyjából azt lehet kiolvasni, hogy az egyik búlvárújságíró felhívta Hódi Pamelát, és elárulta neki, mit talált Berki Krisztián és a Viszkis közös, frissen megjelent könyvében.

„Mikor haza jöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog,

megmutatjuk neki, hova lesz elásva…”

– áll a könyvben a lap cikke szerint. Erre reagált Hódi Pamela, aki ugyan nem olvasta az ominózus sorokat, de feljelentést tesz.

Mindezzel kapcsolatban felhívjuk a közönség figyelmét arra, hogy a könyvben olvasható mondatok, legalábbis a Bors idézete alapján, azt jelentik, hogy Hódi Pamela ezt a fenyegetést már hallotta, vagyis Berki a könyvben arról mesél, hogy ő ezt már szóban közölte Hódi Pamelával.

Ettől függetlenül, ha a gyilkossággal való fenyegetés igaz, valamint bíróságra kerül az ügy, akkor Berki Krisztián 2 évet is kaphat.