Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gyárfás Tamás az előkerült hangfelvételről a Zoom.hu-nak: Végre!

Gyárfás Tamás az előkerült hangfelvételről a Zoom.hu-nak: Végre!

Ahogy azt néhány nappal ezelőtt megírtuk, Gyárfás Tamás ügyében előkerülhetett az a teljes hangfelvétel, ami alapján a rendőrség nyomoz, amit most a Magyar Idők is megerősített. Azt nem tudni, pontosan mi hallható a felvételen, de az eddigi információk alapján Gyárfás Tamás a volt úszóelnök, illetve médiatulajdonos a Fenyő-gyilkosság elkövetőjével Jozef Rohaccsal beszél a felvételen. A rendőrség a hangfelvétel tartalma alapján gyilkosságra való felbújtással gyanúsítja Gyárfást, az ügyben el is rendelték a házi őrizetét.

Fejlemények a Gyárfás-ügyben: előkerülhettek a zsarolásra használt eredeti felvételek – Ihász védője cáfol

Fejlemények a Gyárfás-ügyben: előkerülhettek a zsarolásra használt eredeti felvételek – Ihász védője cáfol Gyárfás Tamás védője szerint Portik Tamás vehette fel azokat a beszélgetéseket, amelyekből összevágtak egy felvételt Gyárfás megzsarolásához. Úgy tudjuk, előkerültek az eredeti felvételek.

A Magyar Idők cikke után elértük Gyárfás Tamást, aki csak annyit mondott a fejleményekre:

Végre!

Borítókép: Zoom.hu/Veres Viktor