Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A világsajtó fogadta az újszülöttjével haza igyekvő gyanútlan párt

A világsajtó fogadta az újszülöttjével haza igyekvő gyanútlan párt

Igen, pont abból a kórházból léptek ki, ahol az új royal baby is világra jött.

Egy kórház szülészeti osztályán nem állhat meg csak úgy az élet, ha az egyik szülőszobában épp egy hercegné hozza világra a gyermekét. Tökéletes bizonyítékot szolgáltattak erre a londoni St. Mary’s Hospital előtt történtek hétfőn – adta hírül a Mashable.

Tegnap ugyanis nemcsak Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát csodálhatta meg a világsajtó, hanem egy átlagos, haza készülő brit pár is a kamerák kereszttüzébe került újszülött babájával.

Az egyelőre meg nem nevezett kismama és kispapa gyanútlanul toppant ki az intézmény Lindo Szárnyából, amikor szembe találták magukat a fotósok hadával. A fiatalok meglepően lazán kezelték a cseppet kínos, de egyben végtelenül vicces helyzetet és örömmel pózoltak a riportereknek, sőt az apuka kontra fényképezésbe kezdett.

Ezek után visszatértek az épületbe, vélhetően azért, mert bár a kórházat nem zárhatták le a hercegi pár kedvéért, az utcát azért sikerült.