Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tóth Vera egyedül is vállalna gyereket, Bereczki Zolit megcsalták – A nagy bulvárszemle

Tóth Vera egyedül is vállalna gyereket, Bereczki Zolit megcsalták – A nagy bulvárszemle

Olimpiát ugyan nem rendezünk, de az olimpiai költségvetés nagyjából harmadát már így is elköltöttük mindenféle létesítményekre, ami csak egy dolgot magyarázhat: Magyarország biztosan olimpiát akar rendezni. Amíg viszont nem rendezünk, nézzük meg a bulvárvilág legfontosabb híreit:

  • Bereczki Zoltán nem sokat beszél a magánéletéről, különösen azóta, hogy öt évvel ezelőtt elváltak Szinetár Dórával. Nemrég viszont megnyílt, méghozzá Ábel Anitának, aki a közelmúltban indított webes talkshow-t vagy mit, Anita Story-ja címmel, ami az egyébként is keserű magyar címtörténelem egy különösen szomorú megoldása. Mindenesetre Bereczki ebben a műsorban mondta el, hogy a közelmúltban súlyos szerelmi csalódás érte, megcsalták, ezért nagyon bezárkózott, és újra kellett építenie a személyiségét, úgy érzi, most nőtt fel igazán. (Bors)
  • A most 33 éves Tóth Vera szeretne negyven éves kora előtt szülni. Egyelőre a partnert keresi a dologhoz, de azt mondja, ha nem találja meg élete párját, akkor sem esik kétségbe. „Ha nem lesz pasim, akkor pedig megoldom magam, lombikprogrammal. Lehet, gyarló dolog, de nálunk annyira erős a családi kötelék, hogy nekem kell, hogy az a gyerek belőlem, az én véremből legyen” – mondta. Az elmúlt években összesen 40 kilót adott le magáról, azt mondta, szeretne még fogyni, de csak azért, hogy ha terhes lesz, akkor maximum akkorára hízzon meg, mint amekkora most. (Bors)
  • A Viszkis bocsánatot kért Hódi Pamelától, ezzel reméljük, lezárul az a furcsa történet, amiben Ambrus ‘Viszkis’ Attila, Hódi Pamela, valamint Berki ‘A Berki’ Krisztián szerepelnek. Ambrus a Berkivel közös könyvében elég csúnyákat írt Hódiról, mert Berki elmondásából egy sziportyónak ismerte meg, és ezt nem is titkolta. Később kiderült, hogy Berki csalja Hódit az Ázsia expressz egy stábtagjával, ezért szakítottak. Most pedig Ambrus a történet mindkét oldalát megismerve elnézést kért a könyvbeli kijelentéseiért. „Hibát követtem el, hogy nem hallgattam meg Pamelát, az ő oldalát is meg kellett volna ismernem, akkor lett volna ez korrekt a részemről. De Ázsiában ő nem volt ott. Sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, nem akartam megbántani egy kisgyermekes édesanyát! De tény, akkor és abban a helyzetben azt gondoltam, ami oda le lett írva. De ez nem egy szentírás, és van, hogy az ember téved. Én tudok bocsánatot kérni! De azt gondolom, nem tettem kárt Pamelában, sőt inkább jót tettem vele, és ha egyszer találkozom vele személyesen, szívesen megismerem az ő oldalát is” -mondta. (Bors)
  • MC Hawer, vagyis Koczka Géza 2013-ban ment elvonóra, hogy megszabaduljon az alkoholproblémáitól. A piát letette, viszont a függőségben töltött évek nem múlnak el nyomtalanul, súlyos milliós közüzemi tartozások miatt lehet, hogy el kell árverezni Hawer lakását. A mulatós zenész azt mondja, nemcsak a pia, de a szerencsejáték rabja is volt, a rulettet szerette nagyon, körülbelül 200 millió forintot bukott ezen a játékon az évek alatt. Az elvonó után egyébként a játékfüggősége is elmúlt. „Nekem ezt meg kellett tapasztalnom, ezért nem is marcangolom magam, hogy mi mindenem lehetne, ha ezt a pénzt nem játszottam volna el. Nagyon éltem, de túléltem, és a következményeket derűsen vállalom. Ez a panellakásom maradt, és ezt is el akarják venni tőlem, de nem adom!” – mondta. (Blikk)
  • Erdei Zsolték nem vállalnak több gyereket. Az egykori bokszvilágbajnoknak és volt párjának összesen három gyereke van, közülük ketten koraszülöttek voltak, és mindkettejüknek lélegeztetőgéppel kellet élniük egy darabig a születésük után. A 43 éves sportoló azt mondja, több gyereket már nem szeretne. „Bármennyire is szeretem a gyerekeim, úgy érzem, már képtelenek lennénk bevállalni egy negyedik testvért. Így is öregember leszek, mire Vilike 18 éves lesz!” – mondta. (Blikk)