Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Május 8. előtt is lesz egy tüntetés, csak erre senki nem számított

Május 8. előtt is lesz egy tüntetés, csak erre senki nem számított

Leginkább azért nem, mert emberemlékezet óta nem volt ilyen a magyar futballban: a diósgyőri szurkolók Bódog Tamás edzőért tüntetnek.

Elsőként nyilván a kérdés merült fel itt a szerkesztőségben, hogy tüntettek-e valaha a magyar foci történetében edző maradásáért, és hát persze hogy tüntettek. Csepregi kolléga üvöltött fel, hogy ő bizony ott volt 1997-ben, amikor a Fradi szurkolótábora Varga Zoltánért állt ki.

Most valami hasonló fog történni, ugyanis kedden este hattól Miskolcon, a DVTK pályájánál a szurkolók tüntetni fognak Bódog Tamásért. Az edzőt az után rúgták ki, hogy a DVTK hazai pályán kikapott a csapat a Felcsúttól, ezzel pedig a bajnokság kilencedik helyéig csúszott vissza, ahol csak két pontra volt a kieső helyen álló Mezőkövesd csapatától.

Kirúgták a Diósgyőr vezetőedzőjét, Bódog Tamást

Kikaptak a Felcsúttól.

A szervezők azt írják: „Ha te sem értesz egyet azzal, hogy állandóan az edzőt kell kirúgni és támogatni akarod Bódog Tamást, akkor gyere el! Mindenkire szükség lesz!”

Szimpátiatüntetés Bódog Tamás mellett!

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy állandóan az edzőt kell kirúgni és támogatni akarod Bódog Tamást, akkor gyere el! Mindenkire szükség lesz!