Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Katalin hercegné bevonult a kórházba szülni

Katalin hercegné bevonult a kórházba szülni

„Őfelsége, a Cambridge-i hercegnő a reggeli órákban a vajúdás kezdeti szakaszában bevonult a paddingtoni St Mary’s Kórházba. A hercegnő kocsival ment a Kensington Palotából a St Mary’s Kórház Lindo szárnyába, vele volt Cambridge hercege is” – írta a Kensington Palota Twitteren, és az üzenet nem mást jelent, mint hogy Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége hamarosan szülni fog.

A pár a harmadik gyerekét várja, a királyi család rajongói pedig napok óta izgatottak a trónörökös érkezése miatt. Ahogy a korábbi szüléseknél, most is vannak olyan elszánt rajongók, akik a kórháznál várják, hogy Katalin hercegné mikor szüli meg a gyerekét.

Az igazán elszánt rajongók már egy héttel ezelőtt kiköltöztek a szülészet előtti területre, többen sátrakban, padokon hálózsákokban alszanak a helyszínen napok óta.