Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Artúr lehet az új brit trónörökös neve, és még nem késő fogadni

Artúr lehet az új brit trónörökös neve, és még nem késő fogadni

Április 23-án megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke, ez pedig új lendületet adott annak a brit népszokásnak, miszerint mindenre fogadásokat kötnek.

Természetesen eddig is volt számos fogadás trónörökös-témakörben a születés napjától kezdve a gyerek nemén át, ezek mostanra aktualitásukat vesztették, de még mindig ott van, hogy mi lesz a gyerek keresztneve. Ennek megfelelően pörögnek is a fogadóirodák.

Három fogadóiroda (Skybet, Ladbrokes, Bet Fair) várhatói befutói szerint Artúr lesz az új herceg neve. Ez fizeti ugyanis a legkevesebb pénzt, fogadóirodától függően 2-3-4-szeres pénzt lehet érte kapni.

A második legnépszerűbb név tekintetében már erősen megoszlanak a fogadóirodák tippjei. Itt előfordul az Albert, Edward és James is. A harmadik legnépszerűbb, vagyis a fogadók szerint a harmadik legvalószínűbb keresztnév pedig Frederick, Albert és Thomas attól függően, hogy milyen irodát nézünk.

(Sky News, Express)

Borítókép: Tony Appleton kikiáltó közhírré teszi a brit trónörökös második unokájának világra jöttét a londoni St. Mary’s Kórház Lindo-szárnya előtt 2015. május 2-án, miután megszületett Vilmos cambridge-i herceg és felesége, Katalin hercegnő második gyermeke, egy kislány. (MTI/EPA/Andy Rain)