Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Gyárfás Tamás zsarolásával vádolt szlovák férfi mindent tagad

A Gyárfás Tamás zsarolásával vádolt szlovák férfi mindent tagad

Gyárfás Tamást még tavaly zsarolták meg egy Fenyő-gyilkossággal kapcsolatos hangfelvétellel. A sportvezető feljelentést tett, később a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak azt is elmondta, hogy két hónappal korábban jelentkezett nála valaki, aki egy fenyegető levelet adott neki át.

A férfi nem nevezte meg a megbízóját, de közölte, hogy később még jelentkezni fog a követelésekkel, és ha Gyárfás elutasítja, akkor „tragédia történik”. Gyárfás feljelentést tett, a rendőrség pedig el is fogta az állítólagos zsarolót, Imrich K.-t.

A Bors utolérte a szlovák vállalkozót, Imrich K. a lapnak küldött válaszlevelében azt írta, hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit a rendőrség valaha is produkált, szerinte ez egy sci-fi, és soha, senkit nem zsarolt. „Nem szeretném, ha ehhez bármi közöm is lenne” – írta.