Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Az erőszakról tudósított, élő adásban lőtték le a riportert

Az erőszakról tudósított, élő adásban lőtték le a riportert

Élő közvetítés közben lőttek agyon egy riportert Nicaraguában. Angel Gahona az ország déli részéből közvetített élőben, ahol az elmúlt héten erőszakos kormányellenes tüntetések voltak. A bejelentkezésről készült felvételen egyszer csak lövést hallani, a riporter pedig vérző fejjel esik össze.

A felvételen azt látni, hogy a lövés után legurul az épület előtti lépcsőn, majd mozdulatlanul fekszik. Nem tudni, ki lőtt.

Angel Gahona története villámgyorsan terjed a helyi és a közösségi médiában, de egyelőre sem a hatóságok, sem a helyi vöröskereszt nem erősítette meg a felvétel hitelességét. A nicaraguai sajtó arról számolt be, hogy a riporter belehalt sebesülésébe.

A szerda óta tartó kormányellenes megmozdulásoknak már hat halálos áldozata van. Helyi jogvédők ennek sokszorosáról beszélnek. Az indulatok amiatt szabadultak el, mert a kormányzat a munkáltatói befizetések növelését és a nyugdíjak csökkentését tervezi.

(MTI)

Vigyázat, az eseményről készült alábbi videó felkavaró és sokkoló!