Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megcsalás vetett véget Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatának, nem a Viszkis

Megcsalás vetett véget Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatának, nem a Viszkis

Hódi Pamela az Instagramon reagált arra, miszerint a Viszkisnek lenne köze a korábbi kapcsolat befejeztéhez. Mint emlékezetes Ambrus Attila és Berki Krisztián készülő könyvéből derül ki ez a részlet.

Berki Krisztián a Viszkis miatt szakított Hódi Pamelával

Berki Krisztián a Viszkis miatt szakított Hódi Pamelával Ambrus Attila és Berki Krisztián: A Rosszfiúk Ázsiában című könyve ad választ utóbbi magánéleti problémáira. A Blikk a Story magazint szemlézve írja le Berki vonatkozó gondolatait exkapcsolatáról: „Mikor hazajöttem, már tudtam, hogy nekem biztos nem lesz esküvőm.

„Nem Ambrus Attila miatt hagytam el… mindössze azért, mert szeretőt tartott, míg én az esküvőt szerveztem, akivel az Ázsia alatt jött össze és utána is folytatta.”

Köszönom, hogy boldog lehetek!🙋🏼‍♀️🙏

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A Blikk megkereste az összes szereplőt, Hódi elmondta:

„Ő arra kért, hogy maradjak, ne menjek el, nem akar elveszíteni. Virágcsokrokat küldött nekem és Natikának is, így próbált meg visszaszerezni! Nálam viszont betelt a pohár, végleg megszűnt a bizalmam felé.”

Berki Krisztián nem kommentálta az ügyet, viszont Ambrus Attila hozzétette:

„Ez az ő magánügyük, én ebbe nem szeretnék belefolyni mélyebben pro vagy kontra, mert nem lenne szerencsés.”